Butiksbelysning

Home / Portfolio / Butiksbelysning
Butiksbelysning

LED butiksbelysning

Retail eksperter taler om at visualisere marketingkonceptet og effekten af ​​design på det endelige resultat. Et luksuriøst mærke i et shoppinggade med budgetbelysning giver ingen mening.

Belysning påvirker ens beslutning om at gå ind i en butik eller ej, og til sidst købe – eller ej. Belysning skaber entusiasme og påvirker kundernes købsadfærd. I de seneste år blev der for det meste anvendt halogenlamper. Ulempen med halogenlamper er energiforbruget og den høje varmeopbygning. På denne måde står belysning for 42% af energiregningen.

Ved skift til LED-belysning er det i de fleste tilfælde muligt at opnå energibesparelser på 50% med en tilbagebetalingsperiode på 2 år. På trods af et stort energibesparelsespotentiale er det ikke det vigtigste mål at spare energi i butik og detailhandel, men en ekstra fordel. På lang sigt skaber god belysning brandværdi og kundeoplevelse.

HIGHLUX´s idé er at optimere lønsomheden i detailbutikker. Dette opnås ved at tage udgangspunkt i butiksindretningen og skabe et unikt og energirigtigt belysningskoncept , der holder omkostningerne nede, skaber mersalg og samtidigt er et behageligt arbejdsklima for de ansatte.

HIGHLUX er altid klar til at yde en professionel lysrågivning uden forpligtelser.

Se produkter>

HIGHLUX Retail+Office Collection 2017

Vort katalog er på ca. 100 sider -så det tager lidt tid at uploade….

HIGHLUX RETAIL+OFFICE COLLECTION 2017