Kontorbelysning

Home / Portfolio / Kontorbelysning
Kontorbelysning

HIGHLUX er professionel leverandør af LED kontorbelysning.

Forbedring af kontorets personale og trivsel kombineret med store besparelser på energiomkostninger muligt med professionel LED belysning. Belysning er ansvarlig for 39% af energiforbruget i en kontorbygning.

Det har vist sig, at belysning påvirker medarbejdernes præstationer og humør. For at bruge de positive effekter af belysning for at forbedre arbejdsmiljøet, er det vigtigt, at de rigtige armaturer anvendes. Ikke alle armaturer er egnede. Ukorrekt udskiftning af konventionelle lamper med LED-lamper og armaturer kan fører til et forstyrret lysfelt eller for meget eller for lidt lys i det pågældende arbejdsområde. Det anbefales at planlægge opgraderingen til LED-belysning til kontorer på en professionel og bæredygtig måde, styret af professionelle belysningsråd og / eller belysningsplan. 

Som med alle applikationer af belysning gælder de europæiske standarder, som er vigtige for den visuelle opgave, og som tager hensyn til folks velbefindende og forestillinger. Ved at følge normerne opnås menneskelige fordele, og der tages højde for energibesparelsespotentialet uden at det går ud over lyskvaliteten.

HIGHLUX er altid klar til at give dig en professionel lysrådgivning uden nogen form for forpligtelse.

HIGHLUX Retail+Office Collection 2017

HIGHLUX RETAIL+OFFICE COLLECTION 2017